Nijmegenquotes

Pitcher Hanneke over GDD Nijmegen: Aandacht!

“Pitchen bij Gave Dingen Doen is aandacht. Support van zoveel personen helpt je geloven in jouw dromen. Waar soms mensen de droom direct zullen afkraken wordt die bij Gave Dingen Doen serieus genomen en krijg je een boost vol positiviteit over je heen, dat voelt goed!

Toen ik me opgaf om te pitchen stonden er duizend en één “Gave Dingen” op mijn lijstje, waaronder het organiseren van een kookworkshop bij mij thuis. Petra en Dorien hebben me gestimuleerd  een keuze te maken en daardoor heb ik nu een stuk duidelijker voor ogen wat ik écht wil. De creatieve ideeën, vragen en tips tijdens de sessie hebben al mijn zintuigen op scherp gezet en daar dank ik jullie voor!

Gave Dingen leiden tot Doen! De kookworkshop “Koken met Hanneke” heeft afgelopen zondag plaats gevonden en ik en de deelnemers hebben genoten. Voor een kijkje in de keuken surf naar www.twitter.com/hannekemegens.

En weet je waar ik aan-dacht? Doen, het is het waard!”

Hanneke Megens

Pitcher Gave Dingen Doen Nijmegen

Leave a Reply