Nijmegen

Eindelijk durfde ik het aan

Het pitchen van mijn droom.

Wat is het kwetsbaar om mijn droom te delen en open te staan voor de gave dingen doeners. Mijn passie, mijn hart volgen is de meest duidelijke weg van mijn leven, vraagt tegelijkertijd om mezelf gedeeltelijk te laten verdwijnen.

Mijn ego, mijn denken, mijn stoerheid alles moet in dienst komen van de droom. Het gevoel van die avond, de dagen erna, de weken erna, het is niet te beschrijven. Het gevoel dat het klopt, dat alle deuren wagenwijd openstaan. Een wind in de rug die liefdevol fluistert, Judith ga, je bent er helemaal klaar voor. Open staan voor de adviezen, tips van de gave dingen doeners en dat helemaal te absorberen is een cadeau.

Ik ben op weg. Mijn weg is stil zijn, bewegen, laten stromen, aanraken, loslaten, thuiskomen, vertrekken. Ik noem het kinderyoga waarmee het een naam heeft die tegelijkertijd al een beperking aangeeft. En mijn droom is om de allesomvattende kinderyoga net zo belangrijk te maken als leren lezen, rekenen en schrijven binnen het basisonderwijs. Het vak van het kind zelf.

Zelfbewustzijn; wie ben ik en hoe functioneer ik eigenlijk. We zijn zo gewend om aan te leren wat er buiten onszelf is. Ik wil de kinderen uitnodigen om naar binnen te kijken in plaats van naar buiten. Staan in je eigen kracht, op je eigen manier en met respect voor de wereld erom heen. Een kind wil eigenlijk alleen maar gelukkig en gezond zijn.

Ontzettend bedankt!

Graag gedaan! Wij bedanken Judith Reuling voor haar verbindende pitch in Nijmegen (nov 2013).

Leave a Reply