EnschedeEventsPast Pitchesquotes

24 feb ’14 Gave Dingen Doen Enschede…the day after

Pitch Moppies MirandaHet is nog geen 24 uur geleden, sommige van ons nog bijkomend van de borrel naderhand en terugdenkend aan de creatieve ideeën en mooie intenties gisteravond, dat Miranda haar pitch heeft gegeven. Ze is meteen gaan zitten om haar ervaring te delen; maak kennis met de Moppies!

Het is dinsdagochtend 25 februari. Ik zit om 6.00 al beneden, na te genieten van een geweldige avond waarin ik mocht pitchen bij Gave dingen doen in Enschede. Ze hadden me een slapeloze nacht beloofd. Dat werd het niet want ik heb als een blok geslapen. Maar zodra de wekker van mijn partner ging stuiterde ik mijn bed uit van de mogelijkheden en ideeën die mij zijn aangereikt. Zo gaaf.
Ik was nog nooit bij een avond geweest en zag de vraag voor een pitch via social media voorbij komen. De laatste tijd ben ik voor Kunst van herinnering druk bezig met het ontwikkelen van producten om kleur te geven aan ziekte, uitvaart en herinneringen. De Moppies die ik heb ontworpen spelen daarbij een belangrijke rol. Deze dieren en boom die ik in eerste instantie alleen voor de kinderkamer heb ontworpen zijn steeds specialer geworden. Ik wil ze nu inzetten om kinderen die het moeilijk hebben kracht en kleur te geven.
Alleen al de voorbereiding naar de pitch toe was goed. Ik heb mijn weg van de afgelopen jaren samengevat en in kaart gebracht. Daardoor kreeg ik al overzicht en nieuwe inspiratie. Maar wat een avond Gave dingen met je doet als pitcher is overweldigend.
Er waren zoveel aanmeldingen dat de avond volgeboekt was. Daardoor was er een ruimte vol met mensen die kritisch luisteren en met je meedenken, ieder vanuit zijn/haar eigen achtergrond.
Na mijn intro was het eerst helemaal stil. Nadenken over uitvaart en ernstig zieke kinderen is best heftig. Het mooie vond ik dat iedereen daarna in dezelfde positieve flow kwam als ik zelf ook vaak ervaar; Oké, het is verschrikkelijk maar het gebeurd en laten we zorgen dat we die kinderen een boost kunnen geven.
Het resultaat na een avondje Gave dingen doen is een aantal kritische vragen en een groot vel vol ideeën, mogelijkheden en contacten plus een onbeschrijfelijk goed gevoel achteraf. Iedereen super bedankt!

Miranda Smit-van Keulen
Kunst van herinnering.nl
DeMoppies.com

One thought on “24 feb ’14 Gave Dingen Doen Enschede…the day after

Leave a Reply