AmsterdamPast Pitches

GaveDingenDoen bij MeetBerlage – een verslag

Vrijdag 28 maart was de eerste GaveDingenDoen sessie bij MeetBerlage in Amsterdam. Tijdens de sessie hadden we twee mooie pitches van twee ondernemers die in een verschillende fase van idee tot uitvoering waren. De eerste pitch ging over WandelVoorEenAnder, een initiatief om lopers en wandelaars de mogelijkheid te geven om geld in te zamelen voor een goede doel naar keuze. Een erg mooi en integer initiatief waarbij je precies weet wat er met het geld gebeurd. De uitdaging binnen de pitch ging over het (creatief) bereiken van de doelgroep: wandelaars!

photo

De tweede pitch ging over Dialoog in het Donker, een methode om het contact, openheid en creatief vermogen van groepen te stimuleren door ze, de naam zegt het al, in het donker te laten samenwerken. Een sterk idee dat zich al bewezen heeft en daarom nieuwe doelgroepen en probleemsituaties zocht.

Het was een super leuke avond met veel goede en creatieve idee├źn. Beide pitchers bedankt voor het mooie verhaal en jullie vertrouwen! En de groep voor jullie energie en creativiteit!

Heb je het gemist? Wees niet getreurd, de volgende sessie staat alweer gepland op vrijdag 2 mei!

Leave a Reply