EnschedeEventsPast Pitchesquotes

In Vuur en Vlam bij Gave Dingen Doen Enschede

31 maart 2014: Wereldvrede als een Lopend Vuurtje verspreiden begint natuurlijk bij Gave dingen doen!

Als Stichting Wereldvredesvlam Twente hebben we ons verhaal gepitched bij #GDD in Enschede. Het verhaal van een kleine vlam in woongemeenschap de Wonne met een grote geschiedenis, die zelfs terugleidt tot de eerste World Peace Flame in Wales. Deze vlam brandt al twee jaar ook in Enschede, om al haar inwoners te inspireren en in beweging te zetten voor vrede. Hoe groot of klein die daad ook is, de vlam kan voor iedereen werken. Onze vraag was: maar hoe! Hoe verspreiden we deze vredesvlam, dit verhaal, over Enschede. Zodat deze kracht ook voor jou kan gaan werken!

Nou, dat hebben we geweten. Een warm ontvangst. Lieve mensen vol creatieve ideeën. Inspirerende facilitators die alles mooi hebben gestuurd en afgerond. En uiteindelijk twee flappen vol post-its en een toezegging om mee te helpen met selecteren en verder bouwen. We hebben deze avond absoluut een mooi zaadje gepland en bij sommigen zelfs een vuurtje aangestoken. Dus wie weet komen we nog wel een keer terug om dat ene superidee met deze gave groep verder uit te werken.

Bedankt allemaal!
www.wereldvredesvlamtwente.nl

Leave a Reply