EnschedeEventsPast Pitchesquotes

Weer ‘Lekker Leven’ na verlies…12 mei Enschede

Beste mensen van Gave Dingen Doen,
Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de pitch die ik heb mogen geven voor mijn bedrijf. Lina-stijL ‘lekker Leven’
Het heeft mij weer een stuk verder gebracht.

Na het overlijden van mijn partner kwam ik in een emotionele achtbaan. Ik was 32 jaar oud en 6 maand zwanger. Ik had het gevoel dat de wereld onder mijn voeten wegzakte. Verdriet, boosheid, frustratie en toen moest er ook nog eens van alles geregeld worden, grotendeels werd ik geleefd. Ik moest allerlei beslissingen alleen nemen terwijl ik emotioneel in zwaar weer verkeerde.

Toen deze periode achter de rug was kwam ik in een nieuwe werkelijkheid. Allemaal bezorgde mensen om me heen, die me zo goed mogelijk wilden helpen. Ik bleef achter met veel vragen. Ik moest weer verder, maar hoe? Ik had geen idee. In mijn zoektocht naar hulp kwam ik er achter dat mijn hulpvragen praktisch van aard waren en dat ik de juiste hulp nauwelijks kon vinden.

Daarom heb ik besloten om mensen in een zelfde situatie te helpen. Door met hen een traject te doorlopen waarbij verschillende zaken in gang gezet worden en de persoon een nieuwe, frisse kijk op het leven ervaart. Mijn doelgroep zijn vrouwen (en mannen) tussen de 40 en 60 jaar die weduwe of gescheiden zijn. Ik heb bij Gave Dingen Doen de vraag gesteld hoe zij geholpen willen worden in zo’n situatie en de groep laten meedenken over een manier waarmee ik ook mensen met een kleine portemonnee kan helpen.

Ik heb ongelofelijk veel tips, vragen en ook netwerk mogelijkheden gekregen
Dat de mensen voor mij in de file zouden staan had ik nooit verwacht.:)
Ik heb alle informatie eerst een dag laten bezinken en de dag erna heb ik alles over geschreven in een schrift en met high light stiften prioriteiten aangegeven.
Kortom het was een avond met alleen maar winst. ik ben er graag de volgende keer weer bij om andere mensen verder te helpen en te inspireren.

Met vriendelijke groet,
Liane van Dijkhuizen

(1 en een half flip-over vel vol met tips, vragen, idee├źn, netwerknamen)

Enschede Pitch mei 2014 Liane

Leave a Reply