Past PitchesquotesVenray

Suzanne Koolen pitchte op 18 april bij Gave Dingen Doen Noord-Limburg

Suzanne Koolen pitchte op 18 april bij Gave Dingen Doen in het Wereldpaviljoen te Steyl – wat een gave plek!
“Het was een top avond met heel veel enthousiasme. Als je een bedrijf begint zijn er heel veel drempels waar je overheen moet stappen en zo’n avond geeft je dan zeker weer extra motivatie!
Wat ik heel fijn vond van deze avond was dat er ideeen zijn uitgekomen die juist out of the box zijn. Daar kwam ik voor! Een aantal van deze ideeen ga ik zeker gebruiken. Niet meteen nu omdat dat nog een te vroeg stadium is maar zeker in de toekomst.
De simpelere ideetjes die direct bruikbaar zijn in het proces na de aanbetaling heb ik in een plan gezet, een schema. Zodat er een concreet plan is wat ik continu op terug kan pakken als ik weer een klant heb, met natuurlijk het persoonlijke tintje!
Het onderdeel ‘vragen’ was ook zeer waardenvol voor mij. Omdat niemand mij kende krijg je hele andere vragen dan in je eigen omgeving. Dit zet je aan het denken en zorgt voor een betere view op je bedrijf.  Daar zijn wel echt concrete dingen uitgekomen waar ik op doorgepakt heb! Zo heb ik mijn doelgroep nog concreter gemaakt!
Op mijn to do lijstje staat
– de knappe zingende man die banden aan het plakken is 😉
– het eerste plan (voortraject) uitvoeren over ongeveer 1,5 week.
– buddy systeem met de afrikanen creëren –> long term plan!”
Zie hier ook haar filmpje wat zij de dag erna heeft opgenomen over haar pitch bij Gave Dingen Doen!

Leave a Reply