BlogquotesVenray

Gave Coolchallenge in Panningen

Gaaf zo’n avond ‘Gave dingen doen’

20 september was het zover, Susan en ik mochten pitchen tijdens de bijeenkomst van Gave dingen doen Noord Limburg. Naar aanleiding van de informatie die Hanneke en Bert hadden ontvangen tijdens onze kennismaking hadden ze een interessante avond georganiseerd met verrassende elementen. Na de creatieve kennismaking en warming up mochten we in 5 minuten ons verhaal doen en de vraag formulieren. Een echte uitdaging als je zoveel over een onderwerp weet dat je dagen kunt vullen. Al tijdens de pitch mochten de aanwezigen zaken opschrijven, vragen, tips en ideeën om precies te zijn. Dat waren er heel wat, uiteindelijk 5 flip-overs vol. Na het ophalen van deze grote buit werd er na een kleine pauze in 3 groepen verder gewerkt om te komen tot concrete voorstellen. Een zeer waardevolle avond dus die ik iedere ondernemer gun. Enthousiaste en creatieve aanwezigen die je verder willen helpen. Hoe mooi is dat. Een van de aanwezige heeft ons in een vervolgafspraak zelfs geholpen om een aanwerk te maken voor een communicatieplan. Extra lof voor Hanneke en Bert die de avond uitstekend begeleid hebben. Ik kan het iedereen aanbevelen. Wij kunnen voorlopig vooruit om onze droom waar te maken.

Ook namens Susan hartelijk dank voor deze kans.

Ine Jacobs

www.coolchallengelimburg.nl

www.running-company.nl

Leave a Reply