Uncategorized

Gave Dingen Doen met de SamenUitBus Horst a/d Maas

Op 14 november vond de pitch plaats met als centrale vraagstelling : Hoe overtuigen wij alle Horst a/d Mazenaren dat de SamenUitBus een onmisbare schakel is in de verbinding tussen senioren (eenzame mensen)?

De locatie “Munckhof Regie” te Horst was een geschikte accommodatie welke gaaf aansloot bij het thema.

Na een korte inleiding door twee vrijwilligers van de SamenUitBus werden de creatieve geesten uitgedaagd om hun gedachten met elkaar te delen en verder te ontwikkelen. Er kwamen heel wat inspirerende ideeën op tafel. Deze liepen uiteen van het laten van maken van een PR film met een bekende BN-er uit de gemeente tot het samenstellen van een (kook)receptenboek en film (vloggen) door de klanten van de bus. Dit alles met het oog om de SamenUitBus meer bekendheid te geven in de gemeente Horst aan de Maas. Bij de uitwerking van de verschillende creaties werd niet alleen gedacht aan de ouderen, maar zeker ook aan jongeren die hierbij een rol zouden kunnen spelen.

Met enkele flipovers vol met allerlei suggesties voor de SamenUitBus werd deze inspireerde avond afgesloten. Het woord is nu verder aan de organisatie van de SamenUitBus om een keuze te maken uit de gave dingen en hiermee aan de slag te gaan.

Zowel de coaches van de avond, Hanneke Geurts als Bert Janssen als de deelnemers aan de pitch, hartelijk dank voor jullie geweldige inzet.

SamenUitBus Horst aan de Maas