11 april: Gave Dingen Doen in Groningen!

Loading Map....

Tijd/Datum
Date(s) - 11/04/2017
7:15 pm - 11:00 pm

Locatie
MASMAS

Stad


Gave Dingen Doen in Noord-Nederland! Ongeveer elke 6 weken organiseren we een gave avond op telkens weer een andere gave plek in Friesland of Groningen. Op dinsdag 11 april zijn we welkom bij MASMAS in Groningen! Hieronder een sfeerimpressie.

MasMas-achterin 8550594 F0-F__Ps_400x400

Gave Dingen Doen is een co-creatie avond waar mensen hun droom, idee of vraagstuk delen. Elkaar stimuleren, inspireren en helpen om ‘gave’ dingen te doen! Wat ‘iets gaafs’ betekent is voor elk individu weer anders, maar de gedeelde energie is hetzelfde. Elke keer ontmoeten we weer leuke mensen met verschillende achtergronden.

Programma. Tijdens deze avond zijn er twee pitchers die hun idee of vraagstelling voorleggen aan de groep deelnemers. Zij gaan met de vraag aan de slag: geven tips, stellen vragen en zijn een nieuw netwerk. Onder begeleiding van Gave Dingen Doen facilitators wordt creatieve input gegeven en daarmee wordt het vraagstuk naar een ander niveau getild! De energie die vrij komt bij het geven en ontvangen van zoveel verschillende ideeën is voor zowel deelnemers als pitchers verrijkend.

Lijkt het je leuk om deze avond mee te denken – meld je dan aan! We zijn ook altijd op zoek naar pitchers voor deze of een volgende keer. Heb jij een gaaf idee maar loop je ergens tussen idee en uitvoering vast? Denk je telkens in dezelfde patronen? Mis je een netwerk? Of mis je inspiratie? Pitch dan jouw idee en laat je verrassen en inspireren door de groep!

Gave Dingen Doen avonden staan open voor iedereen die het leuk vindt om mensen met een goed idee verder te helpen.

We zien je graag 11 april bij MASMAS! Inloop vanaf 19:15 uur. We sluiten af met een borrel tot ongeveer 23:00 uur. De avonden zijn gratis maar in co-creatie stijl. De locatie mogen we kosteloos gebruiken, maar de koffie/drankjes zijn voor eigen rekening.

Gave groet,

790b9aeb4b116745335e7ac402fea8af_400x400

Laurens Melein, Mark Meinema, Thérésa Oost en Minke Schouten

Aanmelden!

Aanmeldingen zijn gesloten.

Leave a Reply