14 november: Gave Dingen Doen bij SamenUitBus

Loading Map....

Tijd/Datum
Date(s) - 14/11/2017
7:30 pm - 10:00 pm

Locatie
Munckhof Mobiliteits Centrum

Stad


De SamenUitBus is er voor senioren en bewoners met een functiebeperking in de gemeente Horst a/d Maas. Een prachtig initiatief van en door vrijwilligers, met als doel eenzaamheid te bestrijden en mensen met elkaar in contact te laten komen. Daarvoor organiseren we allerlei uitstapjes en laten we deelnemers een gezellig dagje uit beleven. Dat doen we graag en we krijgen energie van de deelnemers die enthousiast en dankbaar terugkomen van een uitstapje.

Voor ons een teken dat we met goed werk bezig zijn Maar we hebben het gevoel dat er nog veel meer mensen zijn die zouden kunnen genieten van de leuke activiteiten die we organiseren. Daarom heeft het bestuur zich ten doel gesteld het aantal deelnemers te laten groeien.

Maar hoe wordt onze bus voller??!!

Hoe gaan we meer Horst a/d Mazenaren bereiken, zorgen we dat er meer vriendschappen ontstaan en dat minder mensen zich eenzaam voelen??

Het vraagt om creativiteit en andere wegen bewandelen, daarom hebben we de hulp ingeroepen van Gave Dingen Doen, een platform met óók vrijwilligers die, onder andere, maatschappelijke instellingen ondersteunen om te komen tot nieuwe ideeën. Daarvoor maken ze gebruik van een denktank, iedereen die wil, mag mee denken. Gave Dingen Doen zorgt ervoor dat out of the box ideeën ontstaan, door de geest van de aanwezige deelnemers op een creatieve manier in te zetten en zo te komen tot GAVE ideeën.

Wanneer gaan we dat doen? Op de avond van dinsdag 14 november a.s.

Draag jij de SamenUitBus een warm hart toe en wil je deze avond meemaken? Help jij ons om nog meer mensen uit de eenzaamheid te halen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Gave Dingen Doen. Dit doe je door een mail te sturen naar limburgnoord@gavedingendoen.nl.  Vermeld “aanmelding nieuwsbrief” en geef je naam, adres, telefoonnummer en emailadres door. Je wordt vanzelf uitgenodigd om je op te geven voor de bijeenkomst van 14 november.

Aanmelden!

Aanmeldingen zijn gesloten.

Leave a Reply