Gave Dingen Doen Apeldoorn

Loading Map....

Tijd/Datum
Date(s) - 11/10/2013
10:00 am - 4:00 pm

Locatie
ZwitsalLAB

Stad No Categories


Hallo allemaal,

Nu iedereen hopelijk van de vakantie heeft genoten, is het weer tijd om Gave Dingen te gaan Doen. 25/9 zou initieel de volgende sessie zijn en een aantal van jullie hadden zich al ingeschreven, maar deze week hebben we groen licht gekregen van de gemeente Apeldoorn om vr 11 en za 12 oktober iets op het Zwitsalterrein te mogen organiseren. GAAF! 😉

Dit is mede ontstaan nav de twee pitches die Susanne Bakkenist gaf bij Gave Dingen Doen (check eerdere verslagen). Daarom hebben we besloten om de sessie van 25/9 te verplaatsen naar vrijdag 11/10.

In principe zal het vergelijkbaar zijn met wat we normaal ‘s avonds organiseren, maar zal het nu overdag zijn. Tijden volgen nog, want pas eergisteren zijn we (Susanne, Randy Gasper en ik) bij elkaar gekomen. We hebben dus slechts vier weken om deze twee dagen te gaan vullen. Tipje van de sluier is dat de vrijdag helemaal in het kader gaat staan van werken, netwerken en net werken. Op zaterdag willen we van alles gaan organiseren voor jong en oud. Dit zal tevens gepaard gaan met een “open huis” van de Bierbrouwerij de Vlijt. Er zal dus zeker een bierpitch komen.

Dit experiment, ZwitsalLAB, is bedoeld om de potentie van Apeldoorn in relatie tot het Zwitsalterrein te laten zien en ervaren. Dit worden twee dagen die gaan aantonen dat iets niet altijd veel geld hoeft te kosten, maar dat je met veel enthousiasme en gave mensen echt iets kan doen en er niet alleen maar over te praten.

HELP!

Aangezien het kort dag is, kunnen we wel wat hulp gebruiken met de voorbereidingen, op de dagen zelf en om het te promoten. Kortom mouwen opstropen allemaal en tijd voor echt Gave Dingen Doen ;)!

Dus @<vul jij eigen naam in>: ja, ik wil het volgende <jouw bijdrage> doen! Ideeën, suggesties, etc, zijn ook van harte welkom. Mail, bel, sms, tweet me maar.

Meer info over het ZwitsalLAB: http://www.facebook.com/zwitsallab wordt de centrale plek waar we de laatste updates gaan posten en met #zwitsallab gaan we veel twitteren.

PITCHEN?

Heb je een idee hebt dat al heel lang in je hoofd zit, maar loop je telkens vast en weet je niet welke stappen je moet nemen om te veranderen (bijvoorbeeld de stap naar ondernemerschap, een idee, een droom of een plan op een ander gebied)? Neem dan uiterlijk 25 september contact op via apeldoorn@gavedingendoen.nl

DEELNEMEN?

Lijkt het je wat om als deelnemer mee te doen, dan ben je van harte welkom en kun je jezelf aanmelden via onderstaand formulier.

Kortom kom helpen, pitchen of deelnemen en promoot ZwitsalLAB via je eigen social media kanalen.

Gave groeten,

Paul

apeldoorn@gavedingendoen.nl 

www.gavedingendoen.nl

Aanmelden!

Aanmeldingen zijn gesloten.

Leave a Reply