Gave Dingen Doen – Utrecht – 25 september 2017

Loading Map....

Tijd/Datum
Date(s) - 25/09/2017
7:30 pm - 10:00 pm

Locatie
Jaarbeurs Meetup: Beatrixgebouw Utrecht

Stad


Op maandag 25 september hebben we weer een gave avond! Dit keer met Tom van der Linde.

 

Kom jij Tom helpen?

Tom van der Linde heeft naast zijn huidige baan een meditatiegroep opgezet en ervaart dat hij mensen hiermee kan helpen hun eigen waarheid te vinden. De deelnemers van zijn meditatiegroep waarderen de aanpak van Tom (“Tom durft echt in te gaan op de struggle bij anderen”).Tom zelf is ook super enthousiast. Hij wil hier meer mee, maar wat, hoe en en wanneer? Jullie hulp is zeer gewenst bij het beantwoorden van zijn vragen!

Op maandag 25 september ontvangen wij als Gave Dingen Doen een magische bezoeker die ons daarbij gaat helpen. Een oude Griekse bekende.. 

 

Het Orakel van Delphi!

Het Orakel van Delphi (Grieks: Μαντείο των Δελφών, Manteío ton Delfón) bevond zich ooit in het centrum van de Oud-Griekse cultusplaats Delphi. Het was een zeer belangrijk orakel, gewijd aan de god Apollo. Van heinde en ver begaven zich jaarlijks duizenden mensen, vaak pelgrims, op weg naar Delphi om het orakel te raadplegen en de goden goede raad te vragen bij het nemen van belangrijke en moeilijke beslissingen. Als god van het Licht werd Apollo immers verondersteld overal door te dringen en te zien wat aan het oog van de mensen ontgaat.

 

Aanmelden

Wil jij weten welke goede raad het Orakel Tom gaat teruggeven? Of zou jij het Orakel willen influisteren ;-)? Kom dan meedoen en meld je aan door onder je naam + email achter te laten. 
En als jij nog anderen enthousiastelingen voor deze sessie kent; stuur ze deze link door en neem ze mee!

 

Programma 25 september

19:30 Inloop

19:45 Start sessie

22:00 Einde, tijd om te netwerken

 

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats in de fantastische locatie Jaarbeurs Meetup (www.jaarbeurs.nl/meetup.aspx), hét vergadercentrum van de toekomst, gelegen in het Beatrixgebouw, Jaarbeursplein, 3521 AL in Utrecht.

 Oh, en zou je zelf ook een keer willen pitchen of verkennen wat zo’n sessie voor jou kan opbrengen? Sluit dan vooral aan en ervaar hoe het is om te pitchen of neem contact op met ons via Utrecht@gavedingendoen.nl.

Tot snel!

 

 

 

Aanmelden!

Aanmeldingen zijn gesloten.

Leave a Reply