Gave Dingen Doen – Utrecht – 3 juli 2017

Loading Map....

Tijd/Datum
Date(s) - 03/07/2017
7:30 pm - 10:00 pm

Locatie
Jaarbeurs Meetup: Beatrixgebouw Utrecht

Stad


Op maandag 3 juli a.s. hebben we weer een gave avond!

Dit keer met Fons Maenhoudt. Fons wil grenzen verleggen. Grenzen verleggen betekent voor hem nieuwe kennis ontdekken, ontwikkelingen, volgen, beleven. Daar waar het kaf nog niet van het koren is gescheiden, daar wil hij zijn.

Inmiddels heeft hij zoveel kennis en kunde opgedaan over trends en trendwatching dat hij niets liever wil dan dit delen met anderen. Daarom heeft hij er twee boeken over geschreven die in het onderwijs worden gebruikt. Maar dat is niet genoeg. Zijn kennis is voor iedereen. Fons droomt ervan om alle mensen een trendwatch-ervaring te geven.

Hoe kan hij zijn droom het beste verwezelijken? Denk jij met Fons mee?

Onder de energieke begeleiding van de Gave Dingen Doen facilitators wordt dit een avond ideeen spuien en met elkaar iemands droom naar een hoger niveau brengen. Het is ontzettend leuk dat je hieraan bij wilt dragen!

Programma

19:30 Inloop

19:45 Start sessie

22:00 Einde, tijd om te netwerken

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats in de fantastische Jaarbeurs Meetup (www.jaarbeurs.nl/meetup) hét vergadercentrum van de toekomst, gelegen in het Beatrixgebouw, Jaarbeursplein, 3521 AL in Utrecht.

Meld je aan via deze link http://www.gavedingendoen.nl/events/gave-dingen-doen-utrecht-3-juli-2017/

Deelname is gratis, maar niet vrijblijvend; deelname betekent dat je er vanaf het begin tot het eind bij bent.

Alles staat deze avond in het teken van cocreatie. Dus ook de catering. Verhoog de vreugde door vooral iets lekkers mee te nemen!

 

 

Aanmelden!

Aanmeldingen zijn gesloten.

Leave a Reply