Pitch Venray, BS Morgen Doet en Gave Dingen Doen een vernieuwende Co-creatie!

Loading Map....

Tijd/Datum
Date(s) - 01/03/2018 - 27/03/2018
12:00 am

Locatie
De schouwburg Venray

Stad


Beste mensen,

Pitch Venray is een initiatief wat ontstaan is uit de Burgertop Venray wat op 28 januari 2017 in Venray heeft plaatsgevonden. In basis gaat het bij pitch Venray om burgers uit Venray een podium te geven om hun vraag te pitchen en daarmee indirect hulp vragen om deze pitch te gaan realiseren. Ons credo is dan ook:

SAMENWERKEN, EN LEREN VAN EN MET ELKAAR.

In de eerste verkenning willen we starten met een aantal jongeren uit Venray die op zoek zijn naar werk en of een extra impuls willen geven aan hun eigen bedrijf/onderneming.

Dit gaan we doen in een co-creatie met Gave Dingen Doen (GDD) en BS Morgen (business society) om het burgerinitiatief Pitch Venray een kans van slagen te geven. Hiervoor gebruiken wij de creatieve werkvormen van GDD met Bert Janssen en Geert Schols als facilitators. Omdat we bij deze bijeenkomst 3 a 5 pitchers gaan faciliteren hebben we veel creatieve denkers nodig.  We gaan dus gebruik maken van het creatieve denkvermogen van de GDD-denktank aangevuld met het podium van BS Morgen Doet en het netwerk van (Limburgse) ondernemers.

De pitchvragen gaan we nog niet prijsgeven maar zullen de deelnemers van de denktank zeker prikkelen om hun ervaringen te willen delen.

Wanneer gaan we dat doen? Op de middag/avond van dinsdag 27 maart van 16:30 uur tot 19:30 uur.

De schouwburg Venray stelt een ruimte ter beschikking, Schouwburgplein 1, 5801 BV Venray

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, dus hebben we jullie steun nodig om de jongeren met frisse ideeën verder te helpen in hun ambitie. Wil je mee doen om deze ambities vorm te geven schrijf je dan in voor dit evenement. Dit kun je doen via deze link http://www.gavedingendoen.nl/events/pitch-venray-bs-…nde-co-creatie-2/

Gave dingen doen is een mooi platform om initiatieven op een positieve manier te kunnen ondersteunen. Om dat te kunnen blijven doen, hebben we steeds weer mensen nodig die mee willen doen om een pitch tot een succes te maken. Wil je geregeld meedoen dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Dit doe je door een mail te sturen naar limburgnoord@gavedingendoen.nl.  Vermeld “aanmelding nieuwsbrief” en geef je naam, adres, telefoonnummer en emailadres door. Je ontvangt dan geregeld een nieuwsbrief met de aankondiging van een evenement waar je aan kunt meedoen.

Meer weten over Gave Dingen Doen bezoek onze site http://www.gavedingendoen.nl

Aanmelden!

Aanmeldingen zijn gesloten.