Yes! We gaan weer gave Dingen Doen op Texel

Loading Map....

Tijd/Datum
Date(s) - 18/01/2018
7:15 pm - 10:00 pm

Locatie
't Swarte Schaap

Stad


Yes het is weer zover! We gaan weer Gave Dingen Doen op Texel!

Wat gaan we doen?

We gaan Gave Dingen Doen op Texel, een gaaf idee naar een hoger plan tillen! We starten met een inspirerende pitch van iemand (we laten jullie nog even in spanning wie dit is 🙂 die een wel heel gaaf idee heeft!  Een droom die niet van de grond komt,  omdat het vastloop tussen droom en uitvoering. Jullie gaan als publiek samen (onder leiding van mij, en mijn collega Adriaan Kodde, facilitators van Gave Dingen Doen) brainstormen, kritische vragen stellen, ideeën delen, netwerksuggesties verzamelen, kortom; het idee naar een hoger niveau tillen!

Voor wie:

Iedereen is welkom! Mensen die mee willen denken: vanuit co-creatie en vanuit het idee dat je samen tot betere ideeën komt. De energie die vrij komt bij het geven en ontvangen van zoveel verschillende ideeën is voor zowel deelnemers als pitcher verrijkend. Je gaat zelf naar huis met zo veel nieuwe ideeën, dat geeft energie!

Locatie:

Boerderij Zuidveld is een Gave Dingen Doen partner en ligt tussen Oudeschild & De Waal op Texel. Zie locatie op maps.

Tijdstip:

Je bent welkom vanaf 19:15 uur. We starten de sessie om 19:30 uur. Het duurt tot ongeveer 22:00 uur.

Toegang en aanmelden:

Meld je aan via het aanmeldformulier. We hebben een maximaal aantal plaatsen per sessie.
Toegang is gratis. Koffie/thee met iets lekkers & borrel na afloop te verkrijgen op de locatie tegen geringe vergoeding.
Heb je zin in een leuke avond, je creativiteitsspieren prikkelen en nieuwe mensen ontmoeten? Volg je nieuwsgierigheid!  Het belooft een hele gave avond te worden!

Leuk als je er bij bent!

Aanmelden!

Aanmeldingen zijn gesloten.

Leave a Reply