Extreme Gave Sessies Faciliteren

IMG_8900Sta op en doe je ding! Haal meer uit bijeenkomsten met de juiste energie, creativiteit en interactie.

Een creatieve en gave sessie draagt bij aan betere en gavere samenwerking! Wij geloven dat we op een andere manier uitgedaagd kunnen worden in ons werk en privé. Dat het verstandig is om niet de geijkte wijze van vergaderen te blijven hanteren, maar dat we met elkaar op het puntje van onze stoel moeten zitten en betrokken blijven om echt stappen vooruit te zetten! Op die manier kunnen we impact creëren. Dat is hét ding van een Gave Facilitator.

IMG_9939In deze training zetten we een stap verder dan de basistraining ‘Gave Sessies Faciliteren’. We gaan dieper in op zaken als: groepsdynamiek, sociale innovatie, creative problem solving, appreciative inquiry en gebruiken werkvormen om het creatief denken optimaal in te zetten. Ook wordt het krachtenveld binnen organisaties besproken en we zoomen in op jouw rol hierin. Het co-creatie proces krijgt bij deze training nog meer handen en voeten.

Je ontwikkelt vaardigheden om mensen optimaal betrokken te houden en te zorgen voor een juiste energiebalans binnen de groep. Hiervoor krijg je een echte GDD-toolBOX waarmee je letterlijk na de training naar buiten loopt om het geleerde in de praktijk te brengen.

Onderdelen van de training:IMG_3580
• Faciliteren van co-creatie processen
• Sociale innovatie: voor jou en je organisatie
• Energie brengen in samenwerking
• Creative Problem Solving in de praktijk
• Divergentie- en convergentietechnieken toepassen
• Van ideeën naar actieve uitvoering
• Samenwerking stimuleren
• Be creative, stay creative
• Kwaliteitscirkel van Deming: Plan – do – check – act
• Bouwen aan Creatieve en Gave Organisaties
• Groepsdynamiek
• Effectief vergaderen
• Stimuleren, motiveren en enthousiasmeren van je omgeving
• GDD-toolBOX

Waarom deze training:
Omdat wij geloven in de kracht van mensen om ‘gave’ manieren van samenwerken toe te passen!

Gave Dingen Doen - Eindhoven - 2014 02 18 - 03Wat gaan we doen:
De training ‘Extreme Gave Sessies Faciliteren’ leert je de kneepjes van het facilitatorvak. Je kunt zelfstandig als facilitator aan de slag en krijgt de juiste tools aangereikt die nodig zijn om een goede energiebalans toe te passen. Een uitgebreide keuze uit technieken en werkvormen heb je tot je beschikking.

Voor wie is deze training bedoeld:
De training is gericht op managers, medewerkers, zelfstandig professionals, docenten, zorg medewerkers en iedereen die een verschil wil maken in zijn/haar omgeving met gave werkvormen. Deze training is bedoeld voor mensen wie hebben al de basistraining in ‘Gave Sessies Faciliteren’.

Waar vindt de training plaats:
Op onverwachte plaatsen creëer je een maximale inspiratiebron die is te gebruiken voor jouw ontwikkeling. Bijvoorbeeld een dierentuin, wereldpaviljoen, booreiland, boerderij of een vliegveld brengen jou op nieuwe gedachten die van toepassing kunnen zijn op het genereren van ideeën en oplossingen.

Wanneer wordt deze training gegeven:
Dat bepaal jij zelf. Wij bieden onze trainingen aan als incompany-training. In samenspraak met onze trainers bepaal je dus het perfecte moment voor deze training.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag op de hoogte worden gehouden van onze trainingen dan kun je ons mailen.

Hoe gaan we aan het werk:
De kracht van de training zit in de interactieve werkvormen, praktijkcases, 2 ervaren trainers in 6 intensieve trainingsdagen.

Hoeveel deelnemers:
Deze training wordt gegeven voor maximaal 12 deelnemers per training.

IMG_9878Ready for the ride?
In twee keer 3 dagen wordt je klaargestoomd om met je GDD-toolBOX aan de slag te gaan. Je krijgt een uitgebreide syllabus en het boek Facilitator’s Guide. In samenspraak met de trainer wordt bekeken op welk moment en welke locatie de training gegeven gaat worden. Wij geven hierbij de voorkeur aan verrassende en uitdagende plekken.

 

Stuur voor meer informatie over de training en/of mogelijkheden een mail of bel met Tom Vaessen: 06-33832569.

IMG_3095

Leave a Reply