Gave Sessies Faciliteren

IMG_2316Een creatieve en gave sessie draagt bij aan betere en gavere samenwerking! Wij geloven dat we op een andere manier uitgedaagd kunnen worden in ons werk en privé. Deze training ontwikkelt jouw vaardigheden om mensen optimaal betrokken te krijgen, om gave werksessies in de praktijk te brengen en te zorgen voor een juiste energiebalans binnen de groep. Hiervoor krijg je een echte Gave Dingen Doen (GDD) – toolKIT waarmee je letterlijk na de training naar buiten loopt om het geleerde in de praktijk te brengen.

IMG_2153Resultaten van de training:
– Persoonlijke krachten ontdekken en inzetten
– Energie van groepen afstemmen, stimuleren en balanceren
– Faciliteren van co-creatie processen
– Creatieve technieken leren en toepassen
– Kracht van samenwerking naar boven halen
– Duurzaam stimuleren, motiveren en enthousiasmeren van je omgeving
– GDD-toolKIT

Waarom deze training:
Omdat wij geloven in de kracht van mensen om ‘gave’ manieren van samenwerken toe te passen!

Wat gaan we doen:
De training ‘Gave Sessies Faciliteren’ is de basistraining van Gave Dingen Doen gericht op gave organisaties en effectiever samenwerken. Na de training beheers je het proces om gave sessies te faciliteren.

Voor wie is deze training bedoeld:
De training is gericht op managers, medewerkers, zelfstandig professionals, docenten, zorg medewerkers en iedereen die een verschil wil maken in zijn/haar omgeving.

Waar vindt de training plaats:
Op onverwachte plaatsen creëer je een maximale inspiratiebron die is te gebruiken voor jouw ontwikkeling. Bijvoorbeeld een dierentuin, wereldpaviljoen, booreiland, boerderij of een vliegveld brengen jou op nieuwe gedachten die van toepassing kunnen zijn op het genereren van ideeën en oplossingen.
DSC03973
Wanneer:
Deze training wordt op diverse momenten gegeven in 2016 en 2017. Dat bepaal jij zelf. Wij bieden onze trainingen aan als incompany-training. In samenspraak met onze trainer bepaal je dus het perfecte moment voor deze basistraining.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag op de hoogte worden gehouden van onze trainingen dan kun je ons mailen.

Hoe gaan we aan het werk:
De kracht van de training zit op het interactief doorlopen van verschillende werkvormen en praktijkcases met als kapstok het Gave Dingen Doen Facilitatiewiel. Dit doen we met 1 ervaren trainer in 3 dagen.

Hoeveel deelnemers:
Deze training wordt gegeven voor maximaal 16 deelnemers per training.

IMG_9878Ready for the ride?
In 3 dagen wordt je klaargestoomd om aan de slag te gaan met de GDD-toolKIT. Je krijgt een uitgebreide syllabus en een basishandboek.
In samenspraak met de trainer wordt bekeken op welk moment en welke locatie de training gegeven gaat worden. Wij geven hierbij de voorkeur aan verrassende en uitdagende plekken.

Lees de ervaring van Gemeente Groningen

Stuur voor meer informatie over de training en/of mogelijkheden een mail of bel met Tom Vaessen: 06-33832569.

DSC04054

Leave a Reply