Trainingen

IMG_9956

Gave Dingen Doen levert inspiratie bij velen. Inspiratie voor mensen of organisaties met een vraag, een idee of een droom. Maar ook de deelnemers van Gave Dingen Doen-sessies verlaten deze met nieuwe inzichten, ervaringen en energie.
INHOUD & FUN: dat is Gave Dingen Doen!

IMG_7671INHOUD gekoppeld aan FUN is dan ook wat ons als mens en organisaties echt vooruit helpt! In een maatschappij waar de nadruk ligt op processen, structuren en doelgerichte uitkomsten is het een verademing om het roer van tijd tot tijd eens om te gooien. De beleving van iets gaafs, energie halen uit samenwerking en co-creatie stimuleren: dat heeft de toekomst. De kansen liggen in samenwerking tussen mensen door:
– gebruik te maken van aanwezige kwaliteiten & competenties
– het vormgeven van sociale innovatie
– het bouwen aan gave organisaties

IMG_8891Gave Dingen Doen wil jou helpen deze kansen in de praktijk te brengen. Als manager, medewerker of zelfstandig professional blijft samenwerking altijd een speerpunt. Maar hoe onderhoudt je deze behoefte en lever je waar nodig nieuwe energie. We hebben diverse trainingen die jou helpen om een gave samenwerking vorm te geven, voor je zelf en de mensen om je heen. Wij gaan uit van jouw behoefte om te bouwen aan een omgeving waar jij je happy voelt en je passie in de praktijk kunt brengen. We geven je een GDD-kit vol met manieren om de verbinding aan te gaan en samenwerking te stimuleren. Dit doen we onder andere door jouw beide creatieve en analytische breinhelften te stimuleren optimaal samen te werken. Hoe we dit doen? Dat zie je in de onderstaande trainingen.

Ons trainingsmotto: vaarwel hokjes-cultuur, omarm de kracht van samenwerking!

Onze trainingen:

Gave Sessies Faciliteren (Basistraining)

Extreme Gave Sessies Faciliteren (Gevorderd)

 

Leave a Reply